Uurrooster chalet

Beste leden,

Aangezien wij een club zijn met een werking van vrijwilligers doen we 3 keer per jaar onze toogdienst.  Door corona en de latere opening van dit seizoen moeten we slechts 2 toogdiensten doen.  Gelieve indien mogelijk 1 weekdiensten en 1 weekenddienst te doen.  Dit is geen verplichting.  Je kan uw toogdiensten tot 21/6 doorgeven per mail aan joycepelgrims@hotmail.com

-Gelieve bij het openen van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te openen.  Dit om accidenten en schade aan wagens en poorten te voorkomen.

-Weekenddiensten en toogdiensten op feestdagen zijn ingekort naar 4u of 5u ipv 7u

-Toogdienst werd afgestemd op toogdienst Ik Dien (april-september).  Op bepaalde momenten hoeft er geen toogdienst van Togs te zijn.

-Indien er enkel toogdienst van tennis is en het te druk is door aanwezigheid voetbal spreek je iemand van Ik Dien aan om bij te springen.

-Enkel toogdienst invullen op witte/gele vakjes aub?  De grijze vakjes zijn geen toogdiensten.

-De chalet mag niet gesloten worden voor 21u15.  Vanaf dan mag er in functie van het weer en de online reservaties enkel vroegtijdig gesloten worden na contact opgenomen te hebben met Evert Jonckheere.

-Gelieve bij het afsluiten na te kijken dat alle barkrukken binnen staan, de terrasstoelen terug gestapeld staan, de draagbare geldkoffer in de voorraadkamer is gezet, de centen zijn afgestort, ramen/deuren gesloten zijn en het alarm opstaat aub?

-Gelieve bij het sluiten van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te sluiten.  Dit zodanig dat de parking afgesloten is voor derden die zich op de parking wensen te plaatsen.

Jullie voorkeuren kunnen doorgegeven worden aan Joyce Pelgrims. De reeds ingevulde toogdiensten komen te vervallen en de toogdienstplichtige leden dienen vanaf heden tot einde seizoen 2 momenten door te geven.